kop1

Boekhouding

De ene ondernemer kan en wil de boekhouding zelf doen. De ander besteedt dit werk liever uit, zodat hij zich volledig op zijn werk kan richten. EFS biedt drie maatwerkoplossingen.

Aan u de keuze:

1. Boekhouding in eigen beheer

Grote bedrijven hebben vanzelfsprekend vaak een grote boekhouding. Daarom hebben veel grotere ondernemingen een boekhouder in dienst. Het ligt voor de hand dat deze bedrijven de capaciteiten van hun boekhouder ten volle benutte. Ze verwerken zelf hun administratie, die vervolgens door EFS wordt gecontroleerd. Na controle en eventuele correctie verzorgt EFS de aangifte omzetbelasting. Ook controleren we de (naheffings)aanslagen en de teruggaven omzetbelasting. Slim en efficiënt geregeld.

2. EFS verzorgt uw boekhouding

Gemak dient de mens. Om u volledig te kunnen richten op de dingen waar u goed in bent, besteedt u uw boekhouding uit. Dat bespaart u tijd en ondertussen is uw administratie piekfijn in orde. EFS verwerkt uw in- en uitgaande facturen en bankafschriften, uw kasboek en uw salarisjournaals en verzorgt de aangifte(n) omzetbelasting. Een ideale oplossing voor middelgrote bedrijven.

3. Yuki

Yuki is een ideale oplossing, met name voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Yuki boekhouden is een webapplicatie die uw boekhouding volledig verwerkt. U scant en mailt uw facturen, die vervolgens door Yuki automatisch worden ingelezen en verwerkt. Ideaal, want u kunt immers niet overal verstand van hebben. Belangrijk voordeel van deze methode: EFS kan meekijken in uw Yuki-administratie en waarde toevoegen op het gebied van ondernemen en fiscaliteit.